Gazi İlkokulu

Vizyon: Yetiştirdiği insan modeliyle eğitim ve öğretimin her zaman öncüsü olmak.

Misyon: Toplumdaki her bireyin eğitim öğretim imkânlarından eşit şartlarda faydalandığı, bilgi, beceri, özgüven ve sorumluluğu yüksek, girişimci, yenilikçi, temel değerlerini ve milli kültürünü özümsemiş, çağın koşullarına hızla uyum sağlayabilen demokratik, çağdaş, mutlu bireyler yetiştirebilmek için gerekli ortamları sağlamak.

Başarılar: 2006-2007 Öğretim yılında İlimiz İlköğretim okulları arası masa tenisinde miniklerde kız ve erkekler ikincilik,Matemetik yarışmasında ve en çevreci okul konusunda plaket almış,2013 yılında tekvandoda il ve bölge birinciliğini öğrencimiz Bedirhan Akdeniz almıştır.Çeşitli yarışmalarda da ödüllerimiz bulunmaktadır.

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gazi24.meb.k12.tr

Adres - ARSLANLI MAH. 219 SK. GAZI ILKOKULU BLOK NO: 11 MERKEZ / ERZİNCAN

Yerleşim Yeri - Arslanlı Mahallesi 219. Sokak No:11

Adres - ARSLANLI MAH. 219 SK. GAZI ILKOKULU BLOK NO: 11 MERKEZ / ERZİNCAN

Ulaşım Toplu taşıma araçları.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezinde bulunmaktadır.